maandag 22 december 2008

Hotels in Zeeland en Nederland

Vlak over de Nederlandse Grens


Natuur = Zeeland


Zeeland is de nederlandse provincie juist ten noorden van de Belgische grens. Dit is van de favoriete vakantiebestemming voor Nederland en Duitsland. Het Zeeuwse gevoel is immers iets wat je altijd zal bijblijven. Zeeland wordt getypeerd door z'n mooie polders doorkruist met dijken. Men kan er urenlang fietsen langs de kilometerslange zeedijken of genieten van een mooie tocht dwars door de velden. Zeeland is opgedeeld in verschillende eilanden dus men zal dikwijls de schelde en z'n vertakkingen moeten oversteken. Zo is er de toeristische veerboot van Breskens naar Vlissingen die tegenwoordig nog enkel toegankelijk is voor fietsers en voetgangers. Men kan de Oosterschelde volledig passeren via één van de machtige deltawerken.


Verblijven in Zeeland


Wie in Zeeland wenst te verblijven zal een keuze hebben uit tal van hotels in Zeeland. De meeste badsteden in Zeeland hebben niet zo heel veel hotels waardoor men eigenlijk over gans Zeeland verschillende hotels vindt. De meeste hotels Zeeland zijn van uitstekende kwaliteit en bieden excellente accommodatie aan mooie prijzen

Wie kiest voor hotels Breskens kan genieten van een prachtig zicht over de Westerschelde. Hotel de Milliano is immers gelegen op de top van het duin en nagenoeg alle kamers bieden prachtig zeezicht. Dit hotel in breskens is een aanrader om op hotel in Zeeland te gaan. Hotel de Milliano doet behoorlijk wat aanbiedingen via het internet waardoor men best even een kijkje neemt voor men z'n kamer boekt.


Net aan de overkant van de Westerschelde ligt het prachtige dorpje Vlissingen. Er zijn heel wat hotels Vlissingen dus iedereen vindt hier wel z'n keus. Eén van de leukste hotels in Vlissingen is zeker en vast hotel De Leugenaar. waar men verblijft op de zeedijk en bovendien kan genieten van een lekker restaurant.

Voor mensen die graag historische steden bezoeken kan het altijd een goed idee zijn om na hun uitstap naar Brugge misschien eens een bezoekje te brengen aan de stad Amsterdam of Deventer. Beide steden hebben een hotel van de bekende Sandton groep aan te bieden. Als hotel Amsterdam is Sandton hotel de filosoof een prachtige locatie in het centrum van de stad. Dit hotel Amsterdam is zeer goed gelegen voor iedereen die van de binnenstad wil profiteren. Ook als Hotel Deventer kan men een Sandton hotel voorstellen. namelijk Sandton Hotel Gilde in het centrum van Deventer. Er zijn een aantal hotels in Deventer echt de moeite waard en daar behoort dit hotel zeker en vast bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten