vrijdag 2 januari 2009

Hotels aan de KustDichtbij Brugge vindt men het mondaine Knokke


Zon, zee en Strand = Knokke


Dit is niet alles waar Knokke om bekend staat. Knokke is immers één van de badsteden die het hoogst aangeschreven staan. Het exclusieve Knokke biedt alles om je verblijf hier naar de top te brengen. Winkelen in de 100den exlusieven en mondaine winkels, heerlijk gastronomisch dineren, een prachtig hotel Knokke boeken, ...


Knokke is de laatste stop voor men in Nederland komt met name in Zeeuws-Vlaanderen. Dit is ongetwijfeld één van de best onderhouden en mooiste badsteden van de Belgische Kust. Een weekendje op hotel Knokke is wel iets prijziger dan in de andere badsteden maar men krijgt er dan ook heel wat voor terug. Knokke is ook ideaal gelegen om lange fietstochten te ondernemen in de polders van Noord West Vlaanderen of Zeeuws-Vlaanderen in Nederland. Men kan er makkelijk vanuit het hotels Knokke een tochtje wagen doorheen het Zwin ( wat nu immers een vogelreservaat is door de unieke situatie van de zeeinham ) of langsheen de kilometerslange prachtige zeedijk genieten van de zee en het vakantiegevoel.Er zijn ook 2 hotels Knokke die werkelijk in het oog springen. Er is het Golfhotel Zoute hotel Knokke enerzijds en hotel Gresham anderzijds.


Het Golfhotel Zoute hotel Knokke is een onlangs volledig gerenoveerd hotel en mag best tot één van de charmantste hotels in Knokke gerekend worden bovendien beschikt het Golfhotel Zoute ook nog eens over een uitstekend restaurant waardoor dit hotel de ideale bestemming is indien men wil profiteren van een weekje aan de kust in half pension en zeker zijn dat men overheerlijk zal dineren.


Hotel Gresham is dichtbij het Casino gelegen en is een klein hotelletje dat ongelooflijk veel charme uitstraalt. Je komt er heerlijk tot rust. Hotel Gresham is een absolute aanrader indien men er even helemaal uit wenst te zijn en niet wil te maken hebben met de typische hotelmentaliteit.


Hotel Prins Boudewijn is gelegen vlakbij de Markt in Knokke en is dus een echt centrumhotel. Men merkt dit des te meer doordat Hotel prins Boudewijn meestal lagere prijzen biedt dan de andere hotels in Knokke en daar een perfecte service en accommodatie tegenoverstelt.


Wie Knokke éénmaal bezocht heeft zal hier steevast terugkeren, deze prachtige badstad heeft in de zomer immers alles te bieden wat men kan wensen. Er zijn tal van activiteiten, zoals bijvoorbeeld het jaarlijks vuurwerkfestival, heel wat tentoonstellingen en o zo veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten