maandag 2 februari 2009

Hotels in Brugge

Zeeuws-Vlaanderen en BruggeEén van de beste vakantietrips die men kan maken in Nederland en België is ongetwijfeld een bezoekje aan de driehoek Brugge, Knokke, Breskens.

Natuur, Cultuur en Zon, zee en strand in 1. Deze driehoek biedt elk van deze zaken in overvloed.

Cultuur = BruggeDe prachtige historische stad Bruges is een toonbeeld van interessante cultuur en historie. Deze middeleeuwse stad kende zijn voornaamste groei tijdens de 13de eeuw wanneer het Zwin de inham tussen Knokke(België) en Cadzand(Nederland) een open waterweg was naar de zee. De teloorgang van Brugge was dan ook verbonden met de langzame verzanding van het Zwin. Hedentendage is de hele historische binnenstad op de lijst van het UNESCO wereldergoed geplaatst wegens de enorme historische waarde van de meeste gebouwen in de stad. Brugge is de perfecte plaats om de middeleeuwen te leren kennen want deze stad straalt het sentiment van deze tijdspanne nog volop uit.Het is werkelijk uniek om te verblijven in één van de hotels Brugge die gelegen zijn in oude panden en volledig omgetoverd werden tot prachtige luxe hotels Brugge. Meeste van deze hotels in Brugge zijn meestal wel iets prijziger dan de goedkope hotels Brugge maar een verblijf in een luxe hotel Brugge is dan ook iets heel bijzonders.

Bijvoorbeeld kan je verblijven in het Pand Hotel wat gelegen is op 2 passen van de prachtige rozendhoedkaai wat hier op foto te zien is. Het Pand hotel is een charme hotel Brugge waarbij een oud pand omgetoverd werd tot een prijzenwinnend concept. Je verblijft hier in het midden van het historische centrum en alle bezienswaardigheden zijn op enkele passen wandelen van het hotel Bruges.Dichtbij het Pand hotel vindt men het hotel Die Swaene, een ander luxe hotel in Brugge dat bovendien ook nog eens beschikt over een mooi en charmant binnenzwembad. ideaal om even te relaxen na een dag drukke bezoeken. Hotel Die Swaene behoort zeker niet tot de goedkope hotels Brugge maar is het zeker waard om te overnachten.Dit zijn 2 van de beste hotels Bruges waar men kan overnachten in een echt luxury hotels bruges. Men moet profiteren van aanbiedingen op internet om hier een kamer te boeken aan goedkope prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten